By / 28th November, 2013 / Uncategorized / No Comments

[lang_en]With its mild climate, 3000 hours of sunshine per year and 850 kms of splendid beaches bathed by the Atlantic Ocean, Portugal is the perfect holiday destination all year round.

This is a country that has the oldest borders in Europe, with an exceptional range of different landscapes just a short distance away, lots of leisure activities and a unique cultural heritage, where tradition and modernity blend together in perfect harmony. Its superb cuisine, fine wines and hospitable people make this a tourist paradise of the highest quality.

Situated in the extreme south-west of Europe, just a few hours from any of the other European capitals, Portugal attracts visitors from all over the world. Come and discover the charms of this country too.[/lang_en]

[lang_nl]Een mild klimaat, 3000 zonuren per jaar en 850 km van de meest fantastische stranden langs de Atlantische Oceaan maken van Portugal de perfecte reisbestemming in alle jaargetijden.

Dit land met de oudste grenzen van Europa biedt op een beperkt oppervlak een grote landschappelijke variatie, veel ontspanningsactiviteiten en een uniek cultureel erfgoed. Traditie en moderne tijdgeest gaan hier op harmonieuze manier samen. De gastronomie, de uitstekende wijnen en de gastvrije bevolking vervolmaken het hoogwaardige toeristische aanbod.

Met haar ligging in het extreme zuidwesten van Europa en op weinige uren afstand van de Europese hoofdsteden trekt Portugal toeristen uit alle delen van de wereld. Ontdek de betovering van dit land.[/lang_nl]


Leave a Comment