By / 11th February, 2012 / Uncategorized / No Comments

Portas Da Baia – S

R. Conde Avelar 103

2460-642 S. Martinho Do Porto

 

 

 [lang_en]How to get there?[/lang_en][lang_nl]Routebeschrijving[/lang_nl]

[lang_en]S. Martinho Do Porto can easily be reached by plane or by car.[/lang_en][lang_nl]S. Martinho Do Porto kan gemakkelijk bereikt worden met de auto en het vliegtuig.[/lang_nl][lang_en] TAP arranges flights to Lisbon  from all main airports in Europe. Once you are in Lisbon, different options are available to reach S. Martinho Do Porto:[/lang_en][lang_nl] TAP biedt dagelijks vluchten naar Lissabon aan vanuit alle belangrijke luchthavens in Europa. Eens U in Lissabon aangekomen bent, zijn er verschillende opties beschikbaar om S. Martinho Do Porto te bereiken:[/lang_nl]

  • [lang_en]By Car: Rent a car in the airport (Europcar, Avis…) and take the A8 (direction Porto). One hour later you can take the exit \’Sao Martinho Do Porto\’.[/lang_en][lang_nl]Met de auto: Huur een auto in de luchthaven van Lissabon (Europcar, Avis…) en neem de A8 (richting Porto). Een uurtje later neemt U de afrit \’S. Martinho Do Porto\’.[/lang_nl]
  • [lang_en]By Bus: Rede Expressos arranges different trips from Lisbon to S. Martinho Do Porto each day. The trip takes about 1.5 hours.[/lang_en][lang_nl]Met de bus: Rede Expressos legt dagelijks verschillende ritten in van Lissabon naar S. Martinho Do Porto. Een rit duurt ongeveer 1.5 uur.[/lang_nl]
  • [lang_en]By Train: This option is available, but not recommended due to the long travel time (>2.5 hours).[/lang_en][lang_nl]Met de trein: Deze optie is beschikbaar, maar niet aangeraden vanwege de lange reistijd (>2.5u).[/lang_nl]