By / 2nd February, 2012 / Uncategorized / No Comments
[tabs slidertype=\”top tabs\”] [tabcontainer] [tabtext][lang_en]General[/lang_en][lang_nl]Algemeen[/lang_nl][/tabtext] [tabtext][lang_en]Sports[/lang_en][lang_nl]Sport[/lang_nl][/tabtext][tabtext][lang_en]Leisure[/lang_en][lang_nl]Ontspanning[/lang_nl][/tabtext][tabtext][lang_en]Weather Forecast[/lang_en][lang_nl]Weerkaart[/lang_nl][/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent]

[lang_en]General[/lang_en][lang_nl]Algemeen[/lang_nl]

[lang_en]Sao Martinho Do Porto has about 5000 inhabitants. This cosy and well maintained coast village is situated near an almost circular bay. Sao Martinho Do Porto is situated in a very nice area of Portugal called the Costa da Prata. Other \”famous\’ cities and villages of the Costa da Prata (Nazaré, Alcobaça, Batalha, Caldas da Rainha, Peniche en Obidos) are nearby. Even a quick visit to Lisbon (100 km) is still possible.[/lang_en]

[lang_nl]Sao Martinho do Porto telt ongeveer 5000 inwoners. Deze gezellige en goed verzorgde badplaats strekt zich uit aan de rand van de bijna cirkelvormige baai. Sao Martinho do Porto ligt centraal in een heel mooi gebied van Portugal, de Costa da Prata. De “beroemde” plaatsen (Nazaré, Alcobaça, Batalha, Caldas da Rainha, Peniche en Obidos) liggen vrij dichtbij. Zelfs Lissabon is op ongeveer 100 kilometer nog heel goed bereikbaar. [/lang_nl]

[lang_en]Sports[/lang_en][lang_nl]Sport[/lang_nl]

[lang_en]The following sports can be done in the neighborhood:[/lang_en][lang_nl]De volgende sporten kunnen in de buurt uitgeoefend worden:[/lang_nl]
 • [lang_en]Golf[/lang_en][lang_nl]Golf[/lang_nl]
 • [lang_en]Swimming[/lang_en][lang_nl]Zwemmen[/lang_nl]
 • [lang_en]Diving[/lang_en][lang_nl]Duiken[/lang_nl]
 • [lang_en]Surfing[/lang_en][lang_nl]Surfen[/lang_nl]
 • [lang_en]Parapente[/lang_en][lang_nl]Parapente[/lang_nl]
 • [lang_en]Karting[/lang_en][lang_nl]Karting[/lang_nl]

[lang_en]Leisure[/lang_en][lang_nl]Ontspanning[/lang_nl]

 • [lang_en]Cosy restaurants and bars[/lang_en][lang_nl]Gezellige restaurantjes[/lang_nl]
 • [lang_en]Beach walks[/lang_en][lang_nl]Strandwandelingen[/lang_nl]
 • [lang_en]Shopping: Small boutiques and daily market (except for monday) in S. Martinho or large shopping centres in Caldas Da Rainha or Alcobaça (even Lisbon is only a one hour drive away!)[/lang_en][lang_nl]Shoppen: Kleine winkeltjes en een dagelijkse markt (behalve op maandag) in S. Martinho of grote shoppingcenters in Caldas Da Rainha of Alcobaça (zelfs Lissabon is  nog relatief kortbij!) [/lang_nl]
 • [lang_en]Fishing[/lang_en][lang_nl]Vissen[/lang_nl]
 • [lang_en]UNESCO World Heritage sites in the close neighbourhood[/lang_en][lang_nl]UNESCO Werelderfgoed sites in de nabije omgeving[/lang_nl]

[/tabcontent] [/tabs]